Collectie Getekend 20 / Mister George 1 - Mister George 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Mister George 1
Nieuw
Collectie Getekend - Sc
Softcover
Verkocht

Inhoud

Terwijl Amerika nog steeds is geschokt door de mysterieuze aanslagen die tegen de president en de buitenlandse politiek van de regering zijn gericht, wordt een ambtenaar van het Ministerie van Defensie, een zekere George, het slachtoffer van een ernstig auto-ongeluk. Enkele maanden later...

George Price, die onlangs een garage heeft geopend, heeft alle redenen om gelukkig te zijn: zijn zaken lopen goed en zijn jonge echtgenote is smoorverliefd op hem. Echter, sinds hij is geopereerd aan een hersentumor, lijdt hij aan geheugenverlies en gedragsstoornissen, waarover hij zich grote zorgen maakt. Volgens zijn schoonvader, die arts is, zijn dat gewoon normale postoperatieve verschijnselen. Door verschillende details uit zijn huidige leven meent George echter zeker te weten dat hij elders een ander leven heeft geleid. Ook de journaliste Jennifer Lee is daarvan overtuigd. Volgens haar lijkt de brave garagehouder als twee druppels water op de "krankzinnige profeet" George Valentine, die ter dood is veroordeeld en officieel terechtgesteld. Wat George vooral verontrust is zijn merkwaardig snelle genezing en het sterke gevoel dat hij op de een of andere manier betrokken is bij de golf van aanslagen die de VS heeft getroffen.

Is hij een proefpersoon die in het geheim wordt gadegeslagen, is hij het middelpunt van een complot of is hij paranoïde? Vastbesloten om de waarheid, zijn waarheid te ontdekken, begint George Price in zijn verleden te snuffelen, of wat hij daarvan kan achterhalen.

Jennifer stelt ondertussen een onderzoek in naar wat wel 'ns DE primeur van haar journalistieke loopbaan zou kunnen worden...

Overige productgegevens

Held/serie: Mister George
Reeks/Deel: Collectie Getekend 20
Subreeksen/Deel: Mister George 1
Uitgavereeks: Collectie Getekend - Sc
ISBN: 9789055810901
Scenarist(en): Rodolphe (Daniel Jacquette) , Tendre, Serge Le
Tekenaar(s): Labiano, Hugues
Genre(s): Thriller
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00