Monsters - Monsters

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

24X35 cm
368 PAGINA'S

Met gesigneerde prent

Inhoud

Een gruwelijk nazi-experiment dat de Tweede Wereldoorlog overleeft, heeft grote gevolgen voor een Amerikaans gezin… Zowel de vader als de zoon worden er het slachtoffer van. Dit is de rode lijn van Monsters, maar er speelt veel meer in deze striproman waaraan de auteur zo’n 35 jaar gewerkt heeft. En het resultaat is er dan ook naar: Monsters is een spannend en meeslepend boek en het zal je beslist uitnodigen tot herlezen. Met Monsters bevestigt Barry Windsor-Smith zijn reputatie als groot stripauteur, die niet alleen geweldig kan verbeelden en vertellen, maar die ook een indringend, emotioneel verhaal weet te brengen. Laten we eerlijk zijn: die tel je op de vingers van één hand! (En meer vertellen we hier niet, we houden het spannend!!)

BARRY WINDSOR-SMITH (1949) emigreerde begin jaren ‘70 naar Amerika om strips te gaan maken. Hij debuteerde met een nieuwe ‘superheld’ van Marvel: Conan de barbaar. Al snel bleek Smith (die later ‘Windsor’ aan zijn naam toevoegde) een natuurtalent. Hij kon niet alleen tekenen, maar ook verhalen verzinnen en goed schrijven. In de loop der jaren bemoeide hij zich met diverse superhelden en onderscheidde zich daarbij door fraaie tekenstijl en zijn originele plots. Veel van zijn projecten stierven overigens een vroege dood, doordat Windsor-Smith weigerde naar de pijpen van de almachtige uitgevers te dansen. Meer genoegdoening vond hij in zijn sterk romantische werk als kunstenaar. Monsters is daarvan een tegenhanger, maar de strip is een prachtig voorbeeld van Windsor-Smith’s kwaliteiten als kunstenaar, verhalenverteller en stripmaker!

Overige productgegevens

Held/serie: Monsters
Reeks/Deel: Monsters
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882417
Scenarist(en): Windsor-Smith, Barry
Tekenaar(s): Windsor-Smith, Barry
Uitgever: Sherpa

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00