Mooie Navels 2 - Slecht weer voor pechvogels

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Slecht weer voor pechvogels
Nieuw
Mooie Navels 2
Softcover
€ 7,50

Inhoud

Jenny en Vicky zijn de grootste pestkoppen die je je kunt inbeelden en je loopt eigenlijk liever in een grote boog om ze heen. Ze voelen zich de navel(s) van de wereld en zijn tot alles in staat om op te vallen.

Wanneer ze horen dat Karin, best een aardige meid maar niet erg verwend door moeder Natuur, uitgaat met jonge god Dan, willen Jenny en Vicky roet in het eten gooien. Ze leggen al hun creativiteit aan de dag om de prille romance te saboteren. Niet omdat ze in Karin een concurrente zien (die hark een concurrente? Stel je voor. Da's een belediging!) maar om de vriendschapsband binnen het trio niet in gevaar te brengen...


Deel 1 van deze reeks was een opgemerkt debuut. Meteen erg positieve recensies en een opgemerkte voorpublicatie. Vandaag brengen de twee Canadese auteurs opnieuw een verzameling hilarische, maar cassante grappen van de bakvissen en hanteren daarbij een heel eigen techniek: elke plaat is een alleenstaande gag, maar het hele album vormt toch een doorlopend verhaal.

Dit deel leert ons de meiden iets beter kennen. Karin zit vol complexen, twijfelt aan alles en iedereen (en vooral aan zichzelf!), Vicky zit in de knoop met Engels én met haar zus, Jenny heeft thuis een depressieve vierdewereldmoeder...

Overige productgegevens

Held
Mooie Navels

Reeks/Deel
Mooie Navels 2

Verschijningsdatum
2007

ISBN
9789031428779

Scenarist(en)
Dubuc, Maryse

Tekenaar(s)
Delaf, Marc

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00