Mooie Navels 8 - Ex, flirt & rock 'n roll

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ex, flirt & rock 'n roll
Nieuw
Mooie Navels 8
Softcover
€ 7,50

Inhoud

Beroemdheden, hysterische fans, opnamestudio's: dagelijkse prik voor Karin nu. Waar is de tijd dat iedereen haar zag als een stumperd! Maar ook het sterrendom heeft zo zijn nare kantjes. Jenny en Vicky gaan op hun beurt door een bewogen periode. Vicky's gezin valt uiteen nu haar vader gaat samenwonen met... de moeder van Jenny! Plots moeten de ex-vriendinnen dezelfde kamer delen! Vicky schuift de schuld voor heel de toestand in de schoenen van Jenny. Maar die heeft wel wat anders aan haar hoofd. Ze is stiekem verliefd op Hugo. Een beauty queen zoals zij die verliefd is op een lelijke dikkerd: hoe is het in godsnaam mogelijk?!

Achtste album van deze straffe meidenstrip. Gags die ook lezen als een doorlopend verhaal. De drie heldinnen staan voor levensgrote beslissingen. Door het Canadese echtpaar Marc Delaf (tekeningen) en Maryse Dubuc (scenario).

Overige productgegevens

Held
Mooie Navels

Reeks/Deel
Mooie Navels 8

ISBN
9789031436545

Scenarist(en)
Dubuc, Maryse

Tekenaar(s)
Delaf, Marc

Genre(s)
Meidenstrip

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00