Mortal Kombat X 2 - Mortal Kombat X2: Bloedgoden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Mortal Kombat X2: Bloedgoden
Nieuw
Mortal Kombat X 2
Softcover
€ 15,95

Inhoud

Mortal Kombat X, wat gebeurde er vóór de game?

In de Buitenwereld en op de Aardwereld staan grote veranderingen op stapel. Of ze nu de wereld van de goden en mensen willen beschermen of erover heersen, zowel oude als nieuwe Kombat-strijders moeten zich opmaken voor een reeks bloedige gevechten.

In de hoop daarmee het naderende onheil af te wenden heeft Raiden besloten Hanso Hasashi, alias Scorpion, en zijn pupil Takeda Takahashi te ronselen om de mystieke Kamidogu-dolken te vinden. Hun zoektocht brengt hen bij een oude vijand die een van deze vervloekte wapens bezit… Kuai Liang, de ninja genaamd Sub-Zero. Omdat Sub-Zero in de macht is van de dolk en Scorpion hongert naar wraak gaat het tweetal een Mortal Kombat aan!

Elders wordt de heerschappij van Kotal Kahn bedreigd door de gehate stam de Shokan. Koning Gorbak voert een leger Shokan en Oni-krijgers aan dat sterk genoeg is om de keizer van de Buitenwereld te vernietigen. Hoewel Khan weigert de bloedmagik van zijn Kamidogu nogmaals in te zetten, heeft hij enkele onverwachte bondgenoten: de aardbewoners Johnny Cage en Sonya Blade. Het stel wil hun dochter bevrijden uit de klauwen van Reiko, maar eerst moeten ze Kahn helpen zijn troon te verdedigen… en dat betekent dat ze een verbond moeten aangaan met Kano en de Black Dragon!

Overige productgegevens

Held/serie: Mortal Kombat
Reeks/Deel: Mortal Kombat X 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9788893512169
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00