Muziekdoos, de 2 - Het geheim van Cyprien

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het geheim van Cyprien
Nieuw
Muziekdoos, de 2
Softcover
€ 8,50

Uitgave omschrijving

Herdruk.

Inhoud

Nola is net terug van haar eerste bezoek aan Pandoria, de wondere wereld van de muziekdoos, en wil er zo snel mogelijk weer heen. Ze vertrekt stiekem naar Pandoria en komt op een volksfeest terecht, ter ere van de nationale feestdag! Alle inwoners zijn uitgelaten en kijken uit naar de parade van koning Hectorian I. Maar Nola en haar vrienden moeten zich bezighouden met een dringendere zaak: Cyprien, de zoon van tovenaar Anton, is het slachtoffer geworden van afpersing. Wie zit er achter de chantage? En met welke bedoeling? Er is geen tijd te verliezen, want de dreiging is nabij.

De koning is in gevaar! Magisch, mysterieus en machtig: het wijsje van Carbone en Gijé betovert iedereen die het hoort. Dit nieuwe avontuur van Nola in de wonderbaarlijke wereld van Pandoria ontsluiert een magische melodie op het ritme van delicate geheimen. Het gevaar is trouwens nooit veraf: afpersing, aanslagen. Een afdoende manier om actuele thema's aan te snijden die dicht bij ons staan. Dus geef die sleutel maar een draai, en reis met ons mee!

Duik in de wondere wereld van Nola's muziekdoos: een betoverende nieuwe kinderreeks. Reeks die actuele thema's op een fantasievolle manier aansnijdt. In dit album: vervuiling. Onderwijzeres en schooldirectrice Carbone is een gevierd kinderboekenschrijfster die zich nu ook aan stripverhalen waagt. Debuut van het jonge Congolese tekentalent Gijé.

Overige productgegevens

Held/serie: Muziekdoos, de
Reeks/Deel: Muziekdoos, de 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031436446
Scenarist(en): Carbone (Bénédicte Carboneill)
Tekenaar(s): Gijé (Jérôme Gillet)
Genre(s): Fantasy, Jeugd
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00