Na de Apocalypse - Na de Apocalypse

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Na de Apocalypse
Nieuw
Na de Apocalypse
Hardcover
€ 24,95

Uitgave omschrijving

Incl. ex-lirbis. Op is Op

Inhoud

Afgerond verhaal

De aarde, 116 jaar na de Apocalyps.

Een eeuw na de ramp die de mens bijna vernietigde, zijn de mensen alle technologische kennis vergeten en proberen te overleven in ruïnes van de beschaving. Wanneer een bende slavenhandelaren toeslaat heeft dat desastreuze gevolgen voor Giala en haar stamgenoten, die leven tussen de ruïnes van een metropool. De mannen worden afgemaakt, de vrouwen in ketenen afgevoerd om in hun harem te dienen. De kinderen worden aan hun lot overgelaten om te sterven. Giala weet te ontkomen als de handelaren zelf weer worden aangevallen door een gigantische rondvliegende hagedis. Ze bijt zich vast in één allesoverheersende gedachte:  de kinderen van de stam terugvinden, die worden belaagd door wilde dieren. Onderweg kan ze rekenen op de hulp van een stel mutanten met bijzondere krachten. Bovendien krijgt ze een unieke gelegenheid om het geheim te ontrafelen van de werkelijke oorzaak van de catastrofe.

Met 'Na de apocalyps' vertelt Laurent Queyssi een mystiek post-apocalyptisch verhaal. Het is stijlvol in beeld gebracht door het eigentijdse, zwierige tekenwerk van Juzhen

Overige productgegevens

Held
Na de Apocalypse

Reeks/Deel
Na de Apocalypse

ISBN
9789460788628

Scenarist(en)
Queyssi , Laurent

Tekenaar(s)
Juzhen

Genre(s)
Science Fiction

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Na de Apocalypse
Nieuw
Na de Apocalypse
Softcover
€ 14,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00