Na de hel 1 - De tuin van Alice

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De tuin van Alice
Nieuw
Na de hel 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Na de Hel is een tweeluik van Fabrice Meddour (Hispañola, De Orde van de Drakenridders) en Damien Marie (De Keuken van de Duivel) waarin ze Dorothy uit The Wizard of Oz en Alice uit Alice in Wonderland, of toch niet helemaal, samenbrengen in een bijna post-apocalyptische vertelling die zich net na de Amerikaanse Burgeroorlog afspeelt.

De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij. Drie voormalige geconfedereerden keren terug naar de verwoeste gebieden van het uitgeputte Zuiden. Hun pad kruist dat van twee jonge meisjes: Dorothy, die de plundering van haar boerderij als een tornado beleefde, en Alice, die blijkbaar beschutting zocht aan de andere kant van de spiegel om te vergeten. Ze bevinden zich allen in een wereld die ze niet meer herkennen. Deze vijf gekwetste zielen zoeken een doel om met de realiteit om te gaan en proberen hun menselijkheid terug te vinden te midden de door de broederoorlog achtergelaten ruïnes.

Overige productgegevens

Held/serie: Na de hel
Reeks/Deel: Na de hel 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085526407
Scenarist(en): Marie (Damien Marie)
Tekenaar(s): Meddour, Fabrice
Genre(s): Drama
Uitgever: SAGA Uitgeverij

In deze reeks

Na de hel - Pakket
2. De Bayou van Oz

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00