Rest van de wereld-Na de ramp 2/2 - Na de ramp

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Na de ramp
Nieuw
Rest van de wereld-Na de ramp 2/2
Hardcover
€ 23,95

Inhoud

De laatste avond van een familievakantie in de bergen. Marie, een moeder van twee tienerzonen ruimt de chalet op. Morgen gaat het leven weer zijn gewone gangetje, maar dan zonder haar partner. Haar sombere gedachtegang wordt plots onderbroken door een verschrikkelijk onweer, gevolgd door een aardbeving. De vrouw die dacht dat haar leven verwoest was, staat op het punt te ontdekken wat echte verwoesting is ... Overal zijn huizen ingestort, de wegen zijn onberijdbaar en heel wat dorpelingen overleefden de aardbeving niet. Waarom komen de hulpdiensten niet? Als ze de bewoonde wereld heelhuids met haar kinderen wil bereiken, zal ze moeten vertrouwen op haar instinct. Alleen zo kunnen ze overleven. Maar al snel blijkt dat ongewone omstandigheden een mens tot het uiterste kunnen drijven. En daardoor doen ze dingen die anders nooit bij hen zouden opkomen ... Het gezin slaagt erin de grens van de vallei te bereiken. Maar is dat wel de uitweg uit de nachtmerrie? En wat is er van de rest van de wereld geworden?

Hoe menselijk blijf je in de strijd om te overleven? Afsluitend deel van een grauw, apocalyptisch tweeluik dat zich afspeelt in de Franse Pyreneeën.

Overige productgegevens

Held/serie: Na de ramp
Reeks/Deel: Rest van de wereld-Na de ramp 2/2
ISBN: 9789030371922
Scenarist(en): Chauzy, Jean Christophe
Tekenaar(s): Chauzy, Jean Christophe
Genre(s): Thriller
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00