François Walthéry - Adalem-collectie 1-10 - 10-delige set Walthéry - luxe

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

10-delige set Walthéry - luxe
Nieuw
François Walthéry - Adalem-collectie 1-10
Hardcover
€ 600,00

Uitgave omschrijving

10x A5-formaat album genummerd en gesigneerd in een oplage van 150 exemplaren (10e album in een oplage van 200 exemplaren) met in ieder album met een door Walthéry gesigneerde ex libris.

Inhoud

Doorheen zijn rijkgevulde carrière maakte François Walthéry talloze illustraties voor boekhandelaars, verenigingen, evenementen, speciale uitgaven, portfolio's of gewoon voor goede vrienden en fans. Veel daarvan verscheen enkel in een gelimiteerde oplage, niet altijd in het Nederlands of het was zelfs nooit te zien voor het publiek.
De Waalse uitgeverij Adalem (het vroegere Noir Dessin) vertaalde speciaal voor de Nederlandstalige markt negen thematische luxeboekjes met een grote selectie van dat werk. Natasja is in de meeste boekjes de grote aanwezige, soms zoals lezers haar nog nooit hebben gezien.

Hieronder vind u het complete overzicht van de tien boekjes met wat toelichting.

 1. Het intieme dagboek van Natasja (48 pagina's): Met vele pin-uptekeningen van de bekende luchtstewardess en avonturierster.
 2. Betty Strip (40 pagina's): Het oorspronkelijke korte verhaal voor het eerst in kleur, gevolgd door een nooit in het Nederlands verschenen parodie op Betty Strip.
 3. X-rated (64 pagina's): De inhoud van de portfolio "Classé X", speciaal voor deze uitgave ingekleurd. Aangevuld met heel wat tekeningen voor diverse doeleinden, maar steeds met een ondeugend en uitdagend karakter.
 4. De 7 hoofdzonden (60 pagina's): Alle potlood-, geïnkte en ingekleurde tekeningen voor de al lang uitverkochte portfolio's "De 7 hoofdzonden" en "Leve de vakantie".
 5. Natasja: Reclamemeisje (72 pagina's): Een overzicht van Natasja in advertenties, folders, brochures en andere reclame voor uiteenlopende bedrijven doorheen de decennia.
 6. Proost (88 pagina's): Een bijzonder groot overzicht van talloze etiketten en extra promotiemateriaal die Walthéry voor bieren, wijnen, champagnes, pèkèts/jenever en sterkedranken tekende.
 7. Natasja blootgesteld (96 pagina's): Met, jawel, alleen maar tekeningen van Natasja in haar blootje. Daar is een publiek voor!
 8. Koken met uw huisdieren (40 pagina's): Een grappig receptenboekje, verluchtigd met speciaal voor deze uitgave gemaakte illustraties van Natasja en heel wat huisdieren.
 9. Natasja: Haar eerste signeerstapjes (72 pagina's): Een uitgebreid overzicht van unieke, vaak prachtige signeertekeningen sinds 1960.
 10. Natasja: Oelala! (72 pagina's): Meer dan honderdvijftig (signeer)tekeningen in kleur en zwart-wit, met Natasja in vaak ontklede posities,

Overige productgegevens

Held/serie: Francois Walthery, Natasja
Reeks/Deel: François Walthéry - Adalem-collectie 1-10
Taal: Nederlands
Tekenaar(s): Walthéry, François
Genre(s): Diversen
Uitgever: Adalem Éditions

In deze reeks

10. Natasja: Oelala!

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00