Natasja 19 - De rotsenzee

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De rotsenzee
Nieuw
Natasja 19
Softcover
€ 8,99

Inhoud

"Oh, Natasja, Walter! Wat een verschrikkelijk weekend. Het hield niet op, sinds vrijdagavond. De borrel, die commandant Turbo aanbood, is wat uitgelopen en ik had zaterdag een kater van jewelste. Menslief, dat hou je niet voor mogelijk. Dan wordt er aan de deur gebeld. Verrassing! M'n zusje die met haar zes kinderen onverwacht uit Spanje arriveert. Die zetten joelend en krijsend het huis op z'n kop. M'n moeder die daarvan overstuur raakt. En het regende de hele dag, dus we konden de deur niet uit. Op de koop toe is mijn vriend Georges, die de voetbalwedstrijd op TV niet meer kon volgen door dat tumult, met slaande deuren vertrokken naar vrienden die in de kroeg zaten! Wat 'n dag! Mijn zus werd boos en zei: "Het lijkt wel of we storen!" Maar ondertussen hadden twee van haar jongens m'n toilet gedemonteerd en waren twee anderen ruzie aan het maken over 'n pak idiote mangafilms dat ze wilden bekijken."

Voor Françoise was het alvast een hels weekend. Dan moest ze eens weten in welke turbulente situaties Natasja en Walter terecht zijn gekomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Natasja
Reeks/Deel: Natasja 19
ISBN: 9782912536808
Scenarist(en): Peyo (Pierre Culliford)
Tekenaar(s): Walthéry, François
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Marsu Productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00