Natasja - Integraal 2 - Integrale deel 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Integrale deel 2
Nieuw
Natasja - Integraal 2
Hardcover
€ 30,99

Inhoud

De dynamische en ondernemende Natasja is een vat vol tegenstrijdigheden én verrassingen voor haar entourage. In deze twee integrale bundeling van haar avonturen wordt ze gedwongen om een vlucht om te leiden door snoodaards die een miniatuurbom in haar lichaam hebben gestopt. Vervolgens wordt ze uit staatsbelang opgevorderd als gezelschapsdame van een Afrikaanse vorst die omringd wordt door louche raadgevers. En ze springt tenslotte in het heldere water voor de kust van Turkije om het graf van apostel Mathias terug te vinden. Keer op keer weet de sexy luchtstewardess zich te redden ook krijgt ze het daarbij soms kwaad. Op die momenten is ze een vrouw zoals alle anderen, met haar zwakheden en emoties. Want ook al toont ze zich vaak als een onverschrokken heldin, Natasja blijft in de eerste plaats een diepmenselijk personage.

De heldin die de stripwereld eind jaren zestig op zijn kop zette. Met een achtergronddossier waarin Walthéry de ontstaansgeschiedenis uit de doeken doet.

Bevat de volgende verhalen: Een troon uit de lucht, Kaapvlucht, De dertiende apostel, Vlucht voor vingervluggen en enkele andere afgeronde verhalen.

Overige productgegevens

Held/serie: Natasja
Reeks/Deel: Natasja - Integraal 2
ISBN: 9789031437092
Scenarist(en): Borgers, Etienne , Gos (Roland Goossens) , Wasterlain, Marc
Tekenaar(s): Walthéry, François
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Integrale deel 1
3. Integrale deel 3
4. Integrale deel 4
5. Integrale deel 5
6. Integrale deel 6

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00