500 Collectie 108 / Navarra 2 - De leeuwenkoning

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het is alweer Leonardo Rad van Tong die het aandachtige publiek het relaas doet van onzer Hendrik, later gekend als koning Hendrik IV. Het was op 13 december 1554 dat Jeanne van Navarra beviel van de zoon van Antoine de Beaumont die zal worden opgevoed door zijn grootvader, de opvliegende Hendrik van Albret.
Patrick Cothias was zodanig geboeid door het sleutelpersonage uit De zeven levens van de sperwer, Hendrik van Navarra, dat hij met deze serie zijn verhaal wil vertellen dat, zoals u in de loop der afleveringen zal merken, nauw verbonden is met de helden die aan zijn geest ontsproten. 
Pierre Wachs illustreert met zijn soepele en nauwkeurige lijn dit nieuwe verhaal van zijn lievelingsscenarist.

Overige productgegevens

Held/serie: Navarra
Reeks/Deel: 500 Collectie 108
Subreeksen/Deel: Navarra 2
Scenarist(en): Wachs, Pierre
Tekenaar(s): Cothias, Patrick
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Farao / Talent

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00