Nelson Lobster 3 - Het oog van Zaya

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het oog van Zaya
Nieuw
Nelson Lobster 3
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Moegetergd door alle uitvluchten van Nelson Lobster ontbiedt de Grauwe Vrouwe een demon uit de hel. Ze beveelt hem een einde te maken aan het al veel te lange leven van de legendarische zeevaarder. Die is ondertussen op zoek naar inspiratie om het vervolg van zijn avonturen te beschrijven en hij trekt naar het eiland zonder naam, de plaats waar hij geboren is. Hij hoopt er informatie bijeen te sprokelen over
hemzelf en meer te vernemen over het mysterie van zijn geboorte en waarom hij te vondeling is gelegd. Tijdens de reis gaat hij verder met het ophalen van herinneringen voor de jonge huurlinge die besloten heeft hem niet te vermoorden. Hij beschrijft hoe hij het huwelijk heeft verhinderd van de koning, die ten prooi was gevallen aan de bezwering van een raadselachtige hofdame. Na afloop van dat avontuur verneemt hij meer over de oorsprong van het oog van Zaya, dat hij bij zich had toen hij als zuigeling werd gered.

Overige productgegevens

Held/serie: Nelson Lobster
Reeks/Deel: Nelson Lobster 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088101489
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Calvez, Florent
Genre(s): Zeevaart
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00