Neon Genesis Evangelion 1 - De engelen vallen aan

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In 2000 wordt Antarctica getroffen door een meteoriet waardoor het waterpeil stijgt en dus het landschap en de
mensheid aanzienlijk verandert. In 2015 heeft de mensheid zich reeds goed hersteld van de catastrofe, afgezien dan van de ‘Engelen’, monsters die om een of andere reden de rest van de mensheid proberen te vernielen. In Japan bestaat er een organisatie – Nerv – die met behulp van een robot en de piloot, de Engelen moet proberen tegen te houden…En dan komt Shinji op de proppen. Shinji is in de steek gelaten door zijn vader en krijgt na tien jaar de gelegenheid om hem terug te zien. De situatie is echter niet al te hartelijk, want Shinji’s vader is het hoofd van Nerv en heeft besloten dat de perfecte piloot voor de Eva-01 Shinji zou zijn…

Overige productgegevens

Held/serie: Neon Genesis Evangelion
Reeks/Deel: Neon Genesis Evangelion 1
ISBN: 9789069695150
Scenarist(en): Sadamoto, Yoshiyuki
Tekenaar(s): Sadamoto, Yoshiyuki
Genre(s): Manga
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00