Nick naffer 1 - Gangsta zonder blaffer

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gangsta zonder blaffer
Nieuw
Nick naffer 1
Softcover
€ 13,50

Inhoud

Nick is een Arabische jongen in een Franse achterstandwijk. Hij woont met zijn moeder en zijn oma in een klein flatje. Zijn vader bouwt al jaren een snelweg in ‘Findalusie’. Omdat hij zijn vader zo graag wil zien verzint hij allerlei manieren om aan geld te komen. Eerst wil hij manager worden van de beste rapper uit die wijk, maar dan krijgt hij te maken met het bureaucratische wachten op oefenruimtes ed. Dus besluit hij zich aan te sluiten bij de bende van Yannick. Maar hij komt erachter dat het leven van een ‘gansta’niet voor iedereen is weggelegd. Daarnaast houdt hij zich bezig met graffiti en word daarbij gestoord door ‘de Edukator’ een soort superheld, niemand kent zijn ware identiteit, die alle jongens die spelfouten in hun leuzen hebben staan, strafwerk geeft.
Zal het Nick lukken om de identiteit van de Edukator te onthullen en genoeg geld bij elkaarte verzamelen om zijn vader op te zoeken in Findalusie?

Overige productgegevens

Held/serie: Nick naffer
Reeks/Deel: Nick naffer 1
ISBN: 9789054921585
Scenarist(en): Larcenet, Manu
Tekenaar(s): Larcenet, Manu
Genre(s): Humor
Uitgever: Oog & Blik

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00