Nosferatu 1 - Si vis pacem

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Si vis pacem
Nieuw
Nosferatu 1
Hardcover
€ 20,50

Inhoud

Niemand kent zijn leeftijd of omvang van zijn macht ... Hij was aanwezig bij de kruisiging van Christus, hij heeft verscheidene Romeinse keizers, hij heeft talloze mensen gedood. Hij is de eerste vampier, Nosferatu. Vandaag, na een halve eeuw verdwenen te zijn, ontwaakt hij uit een droomloze slaap in India. Hij is slechts een schim van zijn vroegere kracht en ontdekt dat er een complot tegen hem gesmeed wordt. Zowel zijn rasgenoten als zijn vijanden willen maar een ding: hem doden. Maar noch het licht, noch de duisternis wil Nosferatu opslokken. Terwijl de herinneringen van zijn lange leven door zijn hoofd flitsen, realiseert hij zich dat zijn enige zwakke punt de liefde is. Het is Nosferatu, het monster dat wilde leven als een man ...

Een serie tussen De Aasgieren en De Prins van de Nacht! Sommige mythen zijn onsterfelijk: de meest beroemde der vampiers heeft de smaak van het leven te pakken!

Overige productgegevens

Held
Nosferatu

Reeks/Deel
Nosferatu 1

Scenarist(en)
Péru, Olivier

Tekenaar(s)
Martino, Stefano

Uitgever
Daedalus

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Para Bellum

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00