NSA 2 - Daedalus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Daedalus
Nieuw
NSA 2
Softcover
€ 8,99

Inhoud

Apollo, die het syndroom van Asperger heeft en in staat is grote hoeveelheden informatie te analyseren, wordt door de NSA gebruikt als een soort orakel. In trance doet hij allerlei voorspellingen die vaak nogal duister zijn maar desalniettemin strategisch van groot belang. Als zijn moeder overlijdt, slaat hij op hol en produceert een reeks onbegrijpelijke cijfers. Zijn zus Oz, een doortastende politieagente, neemt hem onder haar hoede. De toestand wordt hachelijk als een groepje moordenaars Apollo wil vermoorden. Wie zit hierachter? Weten ze de aanslagen te overleven en het complot te ontmaskeren dat in de NSA zelf lijkt te zijn uitgebroed? De achtervolging kan beginnen...

Vervolg en slot van de thriller achter de schermen van de Amerikaanse inlichtingendienst. De NSA kwam de afgelopen jaren meermaals in opspraak wegens afluisterpraktijken.

Overige productgegevens

Held/serie: NSA
Reeks/Deel: NSA 2
ISBN: 9789030372004
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Bleda, Sergio
Genre(s): Actie, Spionage
Uitgever: Casterman

In deze reeks

1. Het orakel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00