O'Boys 3 - Midnight crossroad

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Verenigde Staten, 1934. Verborgen in een goederenwagon zitten Suzy en Huck, twee jonge mensen die een band hebben door hun spoken. Huck legt een dure eed af. Door zijn schuld werd Charley Williams ten onrechte schuldig bevonden aan moord en veroordeeld tot de strop. Huck wil Charley redden. Maar het spoor van Charley, alias Lucius No Fingers, de man die met zijn gitaar faam en succes zocht en op zoek ging naar de mythische 'crossroads' is in de straten van Memphis verdwenen onder een dikke laag stof. De zoektocht naar Charley wordt bemoeilijkt door een reeks vragen zonder antwoord. Is de man nog wel in leven?
Een fascinerende westernreeks met bluesmuziek op de achtergrond.
Geïnspireerd op Mark Twains 'The adventures of Huckleberry Finn'.

Overige productgegevens

Held/serie: O'Boys
Reeks/Deel: O'Boys 3
ISBN: 9789085582540
Scenarist(en): Thirault, Philippe
Tekenaar(s): Cuzor, Steve
Genre(s): Western
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00