Onafscheidelijk - Onafscheidelijk

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Onafscheidelijk
Nieuw
Onafscheidelijk
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

Een klif aan het einde van een kustpad, ergens in de Pas-de-Calais. De lente, ongeduldig, doet wat zomers aan. Een man wacht op een vrouw, zijn wagen startklaar. Wanneer zij eindelijk arriveert, is het om hem te vertellen dat hun relatie gedaan is. Omwille van haar kinderen ... omwille van haar man ... Schuldgevoel en spijt maken een eind aan het overspel. Zij vertrekt weer, hij blijft achter op het klif van de gestolen zoenen, zoals hij het noemt. Hij, dat is Martin, een dertiger die voor een maritieme compagnie werkt. Zij heet Virginie, gaat tegen de veertig aan en is dierenarts. Hun affaire begon toen hij 16 en zij 18 was. Martin en Virginie zijn broer en zus en ze houden zielsveel van elkaar.

Alweer een langverwachte Zidrou (De nar, De nieuwe avonturen van Rik Ringers, Mooie zomers, La Mondaine), die met voorsprong dé scenarist van 2015 was. Met onafscheidelijk snijdt Zidrou een groot taboe aan: een jarenlange incestrelatie tussen broer en zus. Aan de tekentafel vindt hij deze keer Benoît Springer terug, met wie hij in 2013 bij Dargaud 'Een mooie reis' maakte.

Overige productgegevens

Held/serie: Onafscheidelijk
Reeks/Deel: Onafscheidelijk
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462104228
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Springer, Benoît
Genre(s): Drama
Uitgever: Blloan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00