Onderstroom - Onderstroom

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Onderstroom
Nieuw
Onderstroom
Hardcover
€ 30,95

Inhoud

In haar bekroonde grafische roman Onderstroom geeft Ingrid Chabbert de lezers een pijnlijk eerlijke kijk op de overblijfselen van haar eigen verstilde droom. Na jaren vergeefs proberen, raakt ze samen met haar vrouw eindelijk zwanger. Met de baby komen de angsten voor alweer een miskraam. Aan de onwaarschijnlijkheid herken je de werkelijkheid en die slaat rauw toe voor het koppel. Ze verliezen hun zoontje en langzaam maar zeker ook zichzelf. Dankzij hun liefde voor elkaar slagen ze erin om na het verlies van hun kind een nieuwe kans op geluk te creëren. Een vloedgolf aan emoties, vel na vel volgeschreven dagboeken en een dokter die vindt dat we allemaal mestkevers zijn.

- Een gebroken hart was nog nooit zo mooi getekend door Carole Maurel. Onderstroom is een ingetogen oefening in persoonlijke verwerking. Of hoe een gruwelijk drama leidt tot de geboorte van een

innemend verhaal. Minimaal verteld, maximaal geraakt. 
- In haar bekroonde grafische roman Onderstroom geeft Ingrid Chabbert de lezers een pijnlijk eerlijke kijk op de overblijfselen van haar eigen verstilde droom.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Onderstroom
Reeks/Deel: Onderstroom
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463947480
Scenarist(en): Chabbert, Ingrid
Tekenaar(s): Maurel, Carole
Genre(s): Compleet verhaal/One-shot, Drama
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00