Onderzoeken van Lord Harold, de 1 - Blackchurch

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Blackchurch
Nieuw
Onderzoeken van Lord Harold, de 1
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

Een gloednieuwe meeslepende detectivereeks die zich afspeelt tijdens het Victoriaanse tijdperk, van Philippe Charlot en Xavier Fourquemin (De wezentrein).

Een dandy in een wereld vol boeven! Lord Harold Alaister Cunningham Talbot, twaalfde van de naam, is erfgenaam van een van de grootste families van het Victoriaanse Engeland. Dankzij zijn nobele afkomst leeft hij een comfortabel en gemakkelijk leven. Toch besluit de grote liefhebber van romanliteratuur de handen uit de mouwen te steken. Hij stelt zijn prestigieuze opleiding ten dienste van de wet en gaat voor de politie werken.

Maak kennis met de kersverse inspecteur van Blackchurch, een van de beruchtste wijken van heel Londen. Harold belandt er in een bonte wereld vol bedriegers en doorwinterde bandieten, waar alleen zwijgen echt goud is. Zijn verfijnde manieren springen er in het oog, zeker bij de drie jonge vrouwen die de wijk in een ijzeren greep houden. De detectiveverhalen van een held die scherp afsteekt tegenover zijn omgeving, met alle gevolgen van dien, misverstanden, maar vooral veel avontuur!

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Charlot, Philippe

Tekenaar(s)
Fourquemin, Xavier

Genre(s)
Avontuur, Detective, Humor, Jeugd

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00