Onklopbaar 2 - Jouw lokale superheld

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Jouw lokale superheld
Nieuw
Onklopbaar 2
Hardcover
€ 15,99

Inhoud

Beeft, boosdoeners, Onklopbaar is er weer! De gemaskerde wreker strijdt voor rechtvaardigheid en een proper huishouden, en hij kan bovendien zien wat er gebeurt in een ander vakje en er zomaar naartoe springen om het Kwaad te bestrijden met zijn bondgenoten: Two-D Boy, de leerling-held die met perspectief speelt, en Jean-Claude, de tekstballonnenfluisteraar. Als het gevaar om de hoek loert, is Onklopbaar nooit veraf, of het nu in de wijk is, of aan de andere kant van de oceaan, om de Amerikaanse superhelden bij te staan!

Pascal Jousselin maakt van de platen van zijn strip een speelplaats waar zijn held zich in alle vrijheid voortbeweegt. Door nog origineler om te springen met vakjes, kleuren, tekstballonnen en de pagina’s zelf, experimenteert het tweede deel van Onklopbaar nog verrassender met de mogelijkheden van de strip, waarvoor het eerste deel zo bejubeld werd.

Overige productgegevens

Held/serie: Onklopbaar
Reeks/Deel: Onklopbaar 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031438112
Scenarist(en): Jousselin, Pascal
Tekenaar(s): Jousselin, Pascal
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Gerechtigheid en verse groente

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00