Onsterfelijken, de 1 - Requiem

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Requiem
Nieuw
Onsterfelijken, de 1
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Deze spannende strip die zich op 5 december 1791 in Wenen afspeelt, gaat over de norse Marko (gepassioneerd wijnliefhebber)  en de poëtische vampier Chen die op zoek is naar informatie. Zij ontmoeten elkaar tijdens een uit de hand gelopen gevecht in herberg De Zwarte Kat, het gat van de duisternis, ook wel: de weg naar de hel.

Vrij plotseling zit de lezer dan weer in het armoedige familiedrama van Mozart. Wolfgang Amadeus Mozart ( de stem van God op aarde) schrijvend aan zijn meesterwerk: Requiem.

De vampiers hebben door de eeuwen heen hun entree in de samenleving gemaakt en zijn volledig geïntegreerd. Er wordt gegooid met mythologische en historische personages en epische gedichten. Plaatsnamen uit Servische sprookjes. Wie zijn Jozef en Karl? Wie is die zogenaamd dode vriend Till? Hoe kan het dat Marko onsterfelijk is? Hij loopt toch ook al wat eeuwen rond. Omdat deze filosofische strip zonder al te veel uitleg drie parallelle eenheden weergeeft, vergt lezen Uw maximale concentratie.

Maar dan krijg je ook wel wat terug: wijn, bloed, geweld, satire en natuurlijk het ingenieuze nooit afgemaakte Requiem.  Een fraaie combinatie van het mythische en historische.

Overige productgegevens

Held/serie: Onsterfelijken, de (Nikolic)
Reeks/Deel: Onsterfelijken, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789083265308
Scenarist(en): Stojanovic, Marko
Tekenaar(s): Nenadov, Dejan , Nikolic, Marko
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Reboot Comics

Ook beschikbaar

Requiem
Nieuw
Onsterfelijken, de 1
Hardcover
€ 24,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00