Ontboezemingen - Ontboezemingen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ontboezemingen
Nieuw
Ontboezemingen
Hardcover
€ 20,95

Inhoud

Ze zijn met z'n zevenen. Zeven vrouwen van verschillende leeftijden, klassen, eigenschappen en zelfs uit verschillende tijdperken. Maar deze vrouwen hebben één ding gemeen, iets wat het symbool is van hun vrouwelijkheid: hun borsten. Met veel scherpzinnigheid construeert de auteur een aaneenschakeling van verhalen - of liever grepen uit het leven - van de vrouwen, elke keer onder een verrassende invalshoek. Een pubermeisje dat slecht in haar vel zit, een huisvrouw die in 1968 haar borsten inzet in de strijd op de barricades, een boetiekhoudster van lingerie die vecht tegen de grote merken, een vrouw die zich om onvermoede redenen aandient als naaktmodel, enz... Liefde, ziekte, seks, emancipatie, sensualiteit,...

De auteur van de bestseller Over de grenzen van de tijd keert na tien jaar terug naar de strip! Zeven fragmenten uit het leven van vrouwen, verteld met veel inlevingsgevoel. De rode draad, de vrouwenborst, is een geraffineerd voorwendsel om in elk portret een aspect van het leven van deze vrouwen te beschrijven.

Overige productgegevens

Held/serie: Ontboezemingen
Reeks/Deel: Ontboezemingen
ISBN: 9789085584216
Scenarist(en): Pont, Olivier
Tekenaar(s): Pont, Olivier
Genre(s): Roman
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00