Oorlog en liefde 2 - Een zomer in Parijs

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Oorlog en Liefde laat zien hoe mensen verstrikt raken in de grote gebeurtenissen van hun tijd: de opkomst van het nazisme en de Tweede Wereldoorlog. Noodgedwongen maken ze keuzes die fatale gevolgen kunnen hebben, niet alleen voor henzelf maar ook voor anderen.

"1939. Ik had Duitsland verlaten om in Parijs aan een doctoraalscriptie te werken. Ik nam weer contact op met Katarina. Ik had haar niet meer gezien sinds ze in de lente van 1933 even in Duitsland terug was voor de begrafenis van haar ouders. Al die jaren hadden we elkaar van tijd tot tijd geschreven om nieuwtjes uit te wisselen." Over het lot van Martin en Katarina hoeven we niets meer te verklappen, tenzij dat er veel verdriet en liefde mee gepaard gaat.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Oorlog en liefde
Reeks/Deel: Oorlog en liefde 2
ISBN: 9789030364337
Scenarist(en): Richelle, Philippe
Tekenaar(s): Beuriot, Jean-Michelle
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Casterman

In deze reeks

4. Katarina
5. Het Verzet
8. Het pact
9. Schemeravond

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00