Oorlogsvrouwen 1 - Amy Johnson

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Amy Johnson
Nieuw
Oorlogsvrouwen 1
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Deze nieuwe reeks is een eerbetoon aan vijf uitzonderlijke vrouwen die leefden tijdens de woelige jaren van de Tweede Wereldoorlog. Vier ervan (Amy Johnson, Sophie Scholl, Bertie Albrecht en Mila Racine) hebben echt bestaan en zijn op jonge leeftijd gestorven. Enkel de vijfde, Anna Schaerer, journaliste en spionne in dienst van het Reich, is een fictief personage. De vier heldinnen streden voor de verschillende kampen. Met Anna Schaerer wordt een verband gecreëerd waardoor deze reeks interessant leesvoer wordt voor iedereen die geboeid is door de Tweede Wereldoorlog.

Het eerste deel van Oorlogsvrouwen werd getekend door Pierre Wachs en vertelt het bewogen levensverhaal van de Britse pilote Amy Johnson. Haar vliegkunst en haar passie voor vliegtuigen, toen heel ongewoon voor een vrouw, stelden haar voor een ongelooflijke uitdaging. En die had niets te maken met het vliegen zelf, maar alles met de vooroordelen van haar tijdsgenoten...

Overige productgegevens

Held/serie: Oorlogsvrouwen
Reeks/Deel: Oorlogsvrouwen 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789030369257
Scenarist(en): Hautière, Régis , Laboutique, Francis
Tekenaar(s): Wachs, Pierre
Genre(s): (auto)biografie, Oorlog
Uitgever: Casterman

In deze reeks

Deel 1-4
4. Mila Racine

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00