Oorlogswijn 2 - Oorlogscrimineel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Oorlogscrimineel
Nieuw
Oorlogswijn 2
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Oorlogscrimineel is het vervolg op Oorlogswijn, maar beide delen kan je los van elkaar lezen. In dit verhaal moet Ferdinand boeten voor wat hij in het vorige album heeft gedaan. Weg van het oorlogsfront krijgt hij in Oorlogscrimineel te maken met een ander soort mede- en tegenstanders in een verhaal dat wat doet denken aan de verfilmde roman Papillon.

"Na zijn tegenslagen in de loopgraven belandt Ferdinand Tirancourt in het bagno van Cayennes. Hij moet er een lange en definitieve straf uitzitten bij andere weerspannigen wier dagelijks leven hij moet delen. Hij wordt naar het verschrikkelijke boskamp van Charvein gestuurd dat voorbehouden is voor keikoppen. Een bewaker kan hem niet luchten en hij schept er genoegen in Ferdinand te pesten. Dat is echter niet wat Ferdinand het meest verontrust. Er is een andere, vreemde en stille gevangene die zijn kleinste bewegingen lijkt te bespieden."

Overige productgegevens

Held/serie: Oorlogswijn
Reeks/Deel: Oorlogswijn 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085527367
Scenarist(en): Pelaez, Philippe
Tekenaar(s): Porcel, Francis
Genre(s): Drama, Oorlog
Uitgever: SAGA Uitgeverij

In deze reeks

1. Deel 1

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00