Op weg naar Compostella 2 - De Ankou, de duivel en de novice

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Ankou, de duivel en de novice
Nieuw
Op weg naar Compostella 2
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Bij Saint-Mathieu, in de buurt van Finistère, wordt een moord gepleegd. Dominique, een jonge landloper die in de buurt was, sluit aan bij een groepje dat klaarstaat om te vertrekken naar enkele bedevaartplaatsen in Bretagne. De Ankou, het legendarische personage dat de dood voorstelt, ziet iedereen vertrekken. Blanche is nog in de Ardennen, bij de Maginotlijn. Maar ook daar spookt de dood rond.

Dominique is intussen weer vertrokken bij de bedevaarders. Op een groot Bretons bal maakt hij kennis met Céline, die op de Mont Saint-Michel aan een eigen bedevaart begonnen is om een zwarte periode uit haar verleden af te sluiten. Samen verlaten de twee de traditionele route naar Compostella en duiken de bossen van Brocéliande in, een magisch en legendarisch gebied. Maar niet ongevaarlijk.

Tekenaar Jean-Claude Servais weet als geen ander sfeer te scheppen in zijn verhalen. Hij neemt de fans ook nu weer mee op een ontdekkingstocht door fabels en legenden waarin heden en verleden hand in hand gaan.

Overige productgegevens

Held/serie: Op weg naar Compostella
Reeks/Deel: Op weg naar Compostella 2
ISBN: 9789031433827
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Fantasy, Volwassen
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

3. Notre-Dame
4. De vampier van Bretagne

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00