Op zoek naar de tijdvogel - integraal - Integrale editie (1e cyclus)

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Editie 2012 met stofomslag

Inhoud

Deze integrale editie omvat de eerste cyclus van Op zoek naar de Tijdvogel, de grandioze saga van Serge Le Tendre en Régis Loisel. De hoorn van Ramor, De tempel der vergetelheid, De Jager en Het ei van de duisternis: vier episodes die behoren tot de allerbeste ooit in het genre van de heroic fantasy. Dus rond dit stevige hardcoveralbum zit een omslag met een sublieme, onuitgegeven tekening van Bolster, Hermelijn en de andere hoofdpersonages. Kers op de taart? De volledig nieuwe inkleuring van de eerste twee verhalen.

Dacht Bolster nu echt dat de kus van Mara zijn laatste was? De enige zekerheid die hij heeft, is dat hij koste wat kost degene moet vinden die hem kan helpen om een echte ridder te worden, waardig om Mara te dienen: de Jager in hoogsteigen persoon. Samen met een handvol avonturiers die in de leer willen bij de levende legende, gaat Bolster op zoek. Ze vatten post in een vergeten dorp in het koninkrijk van Akbar waar de plaatselijke smid speciaal voor de Jager een bijl maakte. De gevreesde krijger moet er vroeg of laat passeren. Alleen weet niemand wanneer of hoe. Zelfs over zijn uiterlijk hangt mysterie: “Het zou een soort reus zijn met een gezicht zo koud als de dood waaruit twee kleine
oogjes priemen.”
Dan raakt alles in een stroomversnelling. De avonturiers trekken het woud in, een natuurlijk maar  vijandig strijdtoneel. Dit is het jachtgebied van de Jager... die op elk moment kan toeslaan!

Overige productgegevens

Held/serie: Op zoek naar de tijdvogel
Reeks/Deel: Op zoek naar de tijdvogel - integraal
Verschijningsdatum: Week 42, oktober 2012
ISBN: 9789085582649
Scenarist(en): Tendre, Serge Le
Tekenaar(s): Loisel, Régis
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00