Orakel van de Maan, het 1 - Meester van de Abbruzzen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Meester van de Abbruzzen
Nieuw
Orakel van de Maan, het 1
Softcover
€ 10,50

Inhoud

"Dit is je tragische en stralende levensloop... aanvaard je het?"
In het zeventiende-eeuwse Italië treffen dorpelingen in de hut van een vermeende heks een bewusteloze man aan die overdekt is met vreemde tekens. Hij wordt naar het dichtstbijzijnde klooster gebracht en aan de goede zorgen van Dom Salvatore toevertrouwd. De zwijgende jongeman zonder geheugen blijkt een buitengewoon talent voor het schilderen van iconen te hebben... maar dat is niet alles! Tijdens zijn verblijf in het klooster komen enkele monniken onder vreemde omstandigheden om het leven... Het is daarom begrijpelijk dat Dom Salvatore zijn verhaal wil horen zodra hij zijn spraak en zijn geheugen terug heeft. Zijn verhaal begint in zijn geboortedorp in het jaar onzes heren 1533, wanneer zijn leven op zijn kop wordt gezet door de komst van Elena, een onbereikbare edelvrouw... Nadat hij uit zijn dorp is verjaagd, wordt zijn pad gekruist door de fascinerende Luna, die hem een rampzalige voorspelling doet...


Dit eerste deel in de traditie van de beste historische avonturenstrips zoals De zeven levens van de sperwer, beschrijft het leven van een jonge boer wiens tocht naar de volwassenheid diepgaand wordt beïnvloed door de religieuze en filosofische perikelen van zijn tijd.

Overige productgegevens

Held/serie: Orakel van de Maan, het
Reeks/Deel: Orakel van de Maan, het 1
ISBN: 9789491684029
Scenarist(en): Lenoir, Frédéric
Tekenaar(s): Griffo (Werner Goelen)
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

In deze reeks

3. De rode capes

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00