Orakel 1 - Pythia

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Pythia
Nieuw
Orakel 1
Softcover
€ 11,25

Inhoud

Orakel zal uit vijf delen bestaan en speelt zich af in het antieke Griekenland. De reeks volgt vijf sterfelijken die zich willen wreken tegen de goden van de Olympus. Elk album is afzonderlijk te lezen en is telkens het werk van een ander auteursduo. De reeks verschijnt in zowel soft- als gelimiteerde hardcover.

Zij is Pythia, de orakelpriesteres, boodschapper van de Goden, die Apollo vereert. De visioenen van deze maagd hebben meermaals Delphi en andere Griekse steden gered. Zij kent de veldslagen van de toekomst, die koningen onttronen. Ze ziet de droogtes die de boeren zullen uithongeren. Ze voorspelt het onweer dat boten op de klippen slaat. Ze leeft teruggetrokken in haar tempel, zodat ze haar macht, die haar tot één van de machtigste vrouwen van Griekenland maakt, kan behouden. Totdat haar macht aan haar wordt onttrokken, en haar laatste visioen openbaart een een sombere toekomst die zich over de wereld verspreid.

Overige productgegevens

Held/serie: Orakel
Reeks/Deel: Orakel 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088105579
Scenarist(en): Péru, Olivier
Tekenaar(s): Martino, Stefano
Genre(s): Mythologie
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

2. De Slaaf
3. De kleine koning
4. De misvormde
5. De weduwe
6. De getormenteerde
7. De helderziende
8. De held
10. De Ontroonde

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00