Orbital 1 - Littekens

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud


Caleb en Mezoke vormen een exemplarisch binoom: voor het eerst in de geschiedenis van het stelsel valt hun beider volkeren deze eer toe. De Sandjarrs, het volk van Mezoke, hielden zich afzijdig van de intermondiale politieke organen tot het met de mensen in oorlog kwam, en de mensen was de toegang tot diezelfde organen sinds deze oorlog ontzegd. Hun binoom heeft dus symbolische waarde.

Eerste bestemming van de nieuwe lichting soldaten: Senestam, waar een groepje mensenparia's clandestien een mijn van de Jävloden probeert te exploiteren.

Gebaseerd op een zeer veelzijdige geopolitieke context, en een fantasie op het gebied van het buitenaardse die niet onderdoet voor de beste "Ravians"! Caleb en Mezoke vormen een opvallend duo: een onmogelijke combinatie, maar ze vullen elkaar prachtig aan! Opgelet, de agenten van de IDD zijn opgestegen ...

Overige productgegevens

Held/serie: Orbital
Reeks/Deel: Orbital 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492621085
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Pellé, Serge
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Microbe

In deze reeks

Orbital hardcover pakket
2. Breuken
3. Nomaden
4. Ravages
6. Verzet
7. Implosie
8. Contacten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00