Orbital 3 - Nomaden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Caleb en Mezoke moeten op aarde - meerbepaald in Kuala Lumpur - instaan voor de veiligheid op de verzoeningsceremonie van mensen en Sandjarrs. Het zijn de volkeren waar de twee agenten zelf toe behoren. Alleen dreigt de komst van de Rapakhun, een galactisch nomadenvolk, de regio in een nieuwe burgeroorlog te storten. Caleb en Mezoke komen met Angus en pilote Nina in het oog van de storm terecht. Tussen mangroves en de Maleise scheepswerven van de 23ste eeuw riskeren ze hun leven in een oorlog ... om de vrede te redden.

De eerste opdracht van Caleb en Mezoke (delen 1 en 2), agenten van Orbital, is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Dit derde deel moet de kracht van deze nieuwe sf-serie bevestigen ...

Overige productgegevens

Held/serie: Orbital
Reeks/Deel: Orbital 3
ISBN: 9789031429998
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Pellé, Serge
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00