Orbital 4 - Ravages

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Caleb en Mezoke, diplomaten van de IDD, moeten waken over het goede verloop van de verzoeningsceremonie tussen mensen en Sandjarrs, de groepen waar ze ook allebei zelf deel van uitmaken. Net voor het begin van de ceremonie maakt een virus in de buurt van Kuala Lumpur vele doden. Iedereen wijst meteen met een beschuldigende vinger naar de Rapakhunnomaden, maar die beweren niets met de plaag te maken te hebben.

Ook al zou het verstandig zijn om de ceremonie, die vele tienduizenden bezoekers zal trekken, af te blazen, dat ziet Caleb niet zitten! Tot ergernis van Mezoke. Intussen trekken Nina en Angus naar Dehadato, de laatste halte van de Rapakhuns voor ze naar de Aarde kwamen. Ze hoopt daar informatie te vinden die zou kunnen verklaren wat er in Kuala Lumpur aan de hand is.

Slot van de tweede missie van Caleb en Mezoke.

Overige productgegevens

Held/serie: Orbital
Reeks/Deel: Orbital 4
ISBN: 9781849180887
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Pellé, Serge
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Microbe

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00