Orde, De 1 - Tannhauser

Beschikbare uitgaven

Tannhauser
Nieuw
Orde, De 1
Softcover
€ 10,50
Tannhauser
Nieuw
Orde, De 1
Hardcover
€ 18,95

Inhoud

1565. De oorlog tussen het Ottomaanse Rijk en de christelijke koninkrijken van Europa woedt ononderbroken, onder andere op de Middellandse Zee. En zoals dat gaat bij oorlogen ontspinnen zich ook (en vooral) achter de schermen allerlei intriges om macht, invloed en rijkdom ... Op Malta bereiden de Hospitaalridders van de Orde van Sint-Jan - kortweg "De Orde" - zich voor op een nakende invasie door Süleyman de Grote en zijn 45.000 "leeuwen van de islam". De Orde beschikt in haar forten aan de haven, Borgo, en in de hoofdstad Valletta samen over nauwelijks 6.000 soldaten om de aanval af te slaan. Maar één man kan De Orde helpen om aan een onvermijdelijk bloedbad te ontkomen: Mattias Tannhauser, huurling, wapenhandelaar en ex-janitsaar in het leger van Sultan Süleyman ...

Op kruisvaart met Jacamon, de tekenaar van De Killer. Gebaseerd op de succesvolle historische roman De orde van de Brit Tim Willocks, die wereldwijd enorme verkoopcijfers haalde.

Overige productgegevens

Held/serie: Orde, De
Reeks/Deel: Orde, De 1
Scenarist(en): Legrand, Olivier
Tekenaar(s): Jacamon, Luc
Genre(s): Avontuur, Historisch

In deze reeks

2. Orlandu

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00