Orde van de Drakenridders, de 5 - De paleistuin

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Twintig jaar geleden vernielde een draak het paleis van de hertog. De streek is nu het tafereel van duistere gebeurtenissen.

Midden in de ruïnes, rond de hals van de hertog, hangt de steen van Arken, het symbool van zijn afkomst. Wie die op zijn beurt draagt, zal de troon erven. Plunderaars, huurlingen, erfgenamen, er zijn er heel wat die hopen hem in handen te krijgen. Onder hen twee Drakenridders en een leerlinge! Hun weg is, net als hun intentie, toch niet dezelfde. Hun bondgenootschap wankelt. En in de ruïnes van het paleis schuilen vreemde gedrochten.

Is de draak echt dood? Welke monsters heeft de Veill verwekt?

Overige productgegevens

Held/serie: Orde van de Drakenridders, de
Reeks/Deel: Orde van de Drakenridders, de 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058853554
Scenarist(en): Ange (Anne en Gérard Guéro)
Tekenaar(s): Paty, Christian
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00