Orval - Integrale Editie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Integrale editie in hardcover met dossier De geschiedenis van de abdij.

Jean-Claude Servais kiest diverse perioden uit de geschiedenis om het ontstaan, de bloei en het verval van de abdij van Orval te illustreren. Hij schetst het beeld van een orde die begaan is met het ideaal van een zuiver en onthecht bestaan, maar achterhaald wordt door de schandalen buiten de abdijmuren... Orval vertelt ook het verhaal van twee mannen die niets met elkaar gemeen hebben, maar wier leven door de abdij verbonden is: de ene was er monnik en wil er blijven leven, hoewel de abdij totaal vervallen is. De andere man houdt ziekelijk vast aan zijn droom, en aan de legende dat binnen de abdijmuren een schat zou zijn verborgen...

Overige productgegevens

Held/serie: Orval
Reeks/Deel: Orval
ISBN: 9789031435784
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Historisch
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Deel Een

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00