Outlaws 1 - Het Torenkartel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Torenkartel
Nieuw
Outlaws 1
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Spin-off van de sf-reeks Orbital. Outlaws wordt getekend door Éric Chabbert in de plaats van Serge Pellé die Orbital blijft tekenen. Chabbert tekent met net zoveel panache als Pellé . Sylvain Runberg voert nieuwe hoofdpersonages op waarvan er eentje een band heeft met een personage uit Orbital...

Confederaal gebied, jaar 2779. Een ruimteschip nadert de Astroport van Lugmila. Aan boord: een lading illegale immigranten ontsnapt van hun respectievelijke planeten en die gedwongen worden te werken voor het kartel dat hun reis organiseerde, de verschrikkelijke Torenclan. Onder die outlaws bevindt zich een mysterieuze mens, zwijgzaam en koppig: de enige vertegenwoordiger van een ras dat wordt veracht omdat het de laatste is dat zich bij de Confederatie voegde, het meisje wordt gedropt te midden een meedogenloze machtsstrijd. De enige oplossing voor een ambitieuze en onafhankelijke jonge mens die probeert te overleven in de onderwereld van de Confederatie: de bloedige ladder van de buitenaardse maffia beklimmen naar de top van de galactische onderwereld!

Overige productgegevens

Held/serie: Outlaws
Reeks/Deel: Outlaws 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492621894
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Chabbert, Éric
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Microbe

Ook beschikbaar

Het Torenkartel
Nieuw
Outlaws 1
Hardcover
€ 21,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00