Vrije vlucht collectie 126 / Paarden van de wind, De 2 - De paarden van de wind 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na een lange, gevaarlijke en slopende tocht komt Calay, die dienst heeft genomen in het Engelse leger als cartograafspion, aan bij het klooster van Garphu. Zijn jongste zoon leeft er nu al vijftien jaar. Maar net wanneer de twee elkaar zullen ontmoeten, wordt Calay opgepakt door Kansa, een politieman die zich heeft gespecialiseerd in het opsporen van spionnen. Wanneer Resham, de oudste zoon van Calay, hoort dat zijn oude, zieke vader op weg is naar Mustang, deserteert de jongen uit het Engelse leger om de man bij te staan. In het koninkrijk aangekomen, hoort hij dat zijn vader in de cel zit. Met de hulp van een amchi zal hij proberen zijn vader te bevrijden.

Een ontroerend epos van Lax, meesterlijk in beeld gebracht door Fournier.

Overige productgegevens

Held/serie: Paarden van de wind, De
Reeks/Deel: Vrije vlucht collectie 126
Subreeksen/Deel: Paarden van de wind, De 2
ISBN: 9799031431907
Scenarist(en): Fournier, Jean-Claude
Tekenaar(s): Lax (Christian Lacroix)
Genre(s): Avontuur, Reizen
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00