Pandemonium 2 - De Tunnel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Tunnel
Nieuw
Pandemonium 2
Hardcover
€ 19,99

Inhoud

Pandemonium is een afgesloten trilogie door Stefano Raffaele en Christophe Bec. Saga geeft alle drie albums in één keer uit. Dat gebeurt vooreerst in een hardcovereditie in juli. De softcoverabums verschijnen later.
Pandemonium begint in de zomer van 1951 in de VS. Doris brengt haar zieke, elfjarige dochtertje naar het Waverly Hills Sanatorium, een gereputeerd ziekenhuis voor de behandeling van tuberculose. Om de kosten te kunnen betalen, heeft Doris een deal gesloten met het ziekenhuis. Ze komt er werken als verpleegster. Ze denkt gebeiteld te zitten, maar wat ze nog niet weet is dat ze op de slechtst denkbare plaats is gekomen om een jong meisje te laten verzorgen. Welkom in Waverly, de wachtkamer van de dood!
Voor deze trilogie baseerde Bec zich op ware en vermeende feiten. Het ziekenhuis bestond echt. Tussen 1920 en 1960 vonden er volgens gepopulariseerde media 63.000 personen de dood (in werkelijkheid zouden het er 'slechts' meer dan achtduizend zijn geweest). Het gebouw circuleert op lijstjes als meest angstaanjagnde plaatsen ter wereld. Bec concentreert zich op de vermeende paranormale gebeurtenissen die er plaatsvonden en die in talloze documentaires, tv-uitzendingen, artikels, enzovoort uit de doeken werden gedaan. Hoe dan ook mogen we ons verwachten aan een huiverthriller waar alleen Bec zo sterk in is.

Overige productgegevens

Held/serie: Pandemonium
Reeks/Deel: Pandemonium 2
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Bec, Christophe
Tekenaar(s): Raffaele, Stefano
Uitgever: SAGA Uitgeverij

In deze reeks

3. Witte dood

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00