Pandora Box 1 - De Hoogmoed

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In de Verenigde Staten is de campagne voor de presidentsverkiezingen in volle gang. De verkiezingen zullen over vijf dagen plaatsvinden. De huidige president, Narcisse Shimmer, is kandidaat voor zijn eigen opvolging. De democraat voert de peilingen aan. Zijn politieke tegenstanders zijn ten einde raad en doen een beroep op privé-detective Ron Grubb. Diens opdracht is eenvoudig. Hij moet Shimmer laten struikelen door een schandaal te onthullen. Het maakt niet uit wát, als de president maar in diskrediet wordt gebracht. Grubb gaat op jacht. Hij heeft maar vijf dagen. Dat is niet veel, maar voor een 'wroeter' van zijn kaliber is het genoeg... Zijn onderzoek leidt tot de ontdekking van een raadselachtige geboorte onder supervisie van een expert in de biotechnologie de wetenschap van het leven... Als het nu eens de eerste menselijke kloon betrof?!?

Overige productgegevens

Held/serie: Pandora Box
Reeks/Deel: Pandora Box 1
ISBN: 9789031426645
Scenarist(en): Alcante (Didier Swysen)
Tekenaar(s): Pagot, Didier
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

5. De Hebzucht
6. De Afgunst
7. De Woede

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00