Pandora Box 2 - De Luiheid

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Paris Troy is een ster. Een held van de atletiekarena's. Hij heeft inmiddels negen wereldtitels op de 100m. En het waanzinnige verlangen er een tiende aan toe te voegen. Hij heeft nooit gesjoemeld. Maar een aanslepende blessure belet hem terug te komen op zijn oude niveau. Zijn prestaties zijn niet meer wat ze waren. Het valt niet mee om je op het hoogste niveau te handhaven. Het is niet zo vanzelfsprekend dat je de kracht voor nieuwe hoogstandjes louter uit jezelf blijft putten. In de aanloop naar de Olympische Spelen van Istanbul nadert een jonge atleet genaamd Achilles zijn record gevaarlijk dicht. Paris' eerste plaats wordt bedreigd.
Tot het moment waarop Hector, Paris' broer die door doping uit de gratie is geraakt, hem voorstelt toe te geven aan de verleiding van verboden producten... In eerste instantie weigert Paris. Maar de verleiding blijft. En als doping de lust om te presteren nu kan vervangen, wanneer die afneemt en nu de luiheid op de loer ligt?

Overige productgegevens

Held/serie: Pandora Box
Reeks/Deel: Pandora Box 2
ISBN: 9789031426652
Scenarist(en): Alcante (Didier Swysen)
Tekenaar(s): Radovanovic, Vujadin
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

5. De Hebzucht
6. De Afgunst
7. De Woede

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00