Pandora Box 8 - De Hoop

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Natuurrampen en mediastormen
In dit allerlaatste deel vecht Adam Stream, de eerste menselijke kloon, tegen een leventje dat vooraf helemaal is uitgestippeld. Adam probeert een oplossing te bedenken voor een natuurramp die straks de stad onder water zet waar zijn ouders wonen, maar intussen verwacht hij bovendien ook nog een mediastorm. Een journalist staat op het punt al zijn geheimen openbaar te maken.

Als slot van deze cyclus, schrijft Alcante een verrassend fresco over onze moderne tijden. Hij heeft zich zo goed in zijn onderwerpen verdiept dat het lijkt alsof hij in de toekomst kon kijken toen hij de scenario's schreef. Niet alleen sloeg hij spijkers met koppen in het deel over de dollekoeienziekte, maar in De hoop draait alles rond een vloedgolf die Amerikaanse kuststeden overspoelt. De gebeurtenissen van het afgelopen jaar zijn een pijnlijke bevestiging van zijn visioenen.
In dit slot komen niet alle personages uit de vorige delen terug. Wel rondt Alcante het verhaal uit deel één af, over de gekloonde baby Adam, en geeft hij zijn antwoord op de vraag die zijn doos van Pandora open heeft gelaten: is de mens in staat om zijn eigen toekomst in handen te nemen?

Overige productgegevens

Held/serie: Pandora Box
Reeks/Deel: Pandora Box 8
Verschijningsdatum: Week 11, maart 2006
ISBN: 9789031427871
Scenarist(en): Alcante (Didier Swysen)
Tekenaar(s): Pagot, Didier
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

5. De Hebzucht
6. De Afgunst
7. De Woede

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00