Papyrus 33 - Farao Papyrus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Farao Papyrus
Nieuw
Papyrus 33
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Wanneer Pouin zijn keel gaat spoelen in de kroeg 'De staart van de krokodil' komt een geheimzinnige figuur hem een groot geheim verklappen: zijn vriend Papyrus zou van koninklijken bloede zijn. Maar dit moet een geheim blijven. Thuis vertelt Pouin het nieuws aan Shepti en smeekt haar het nieuws niet verder te vertellen ... En wat gebeuren moet, gebeurt: die avond heeft heel Thebe het verbijsterende nieuws vernomen. Het komt dus ook de farao ter ore. Die wordt woest en beveelt Papyrus onmiddellijk te verbannen naar zijn villa in Nubië. Papyrus - die als enige niét op de hoogte is van het verhaal - begrijpt er niets van. Tijdens zijn overbrenging wordt Papyrus bevrijd door opstandige soldaten en hij slaagt erin te ontsnappen. Maar wat hij nog niet weet, is dat hij in een val is gelopen. Er is namelijk heimelijk een plan gesmeed dat hem als stroman op de troon moet helpen.

Een verhaal vol fantasie en humor, dat zoals altijd een zeer gedocumenteerd historisch beeld geeft van het Oude Egypte. Met een - dat mogen we al verklappen - verrassend slot. Het allerlaatste deel van de serie van de hand van Lucien De Gieter.

Overige productgegevens

Held/serie: Papyrus
Reeks/Deel: Papyrus 33
ISBN: 9789031433971
Scenarist(en): Gieter, Lucien de
Tekenaar(s): Gieter, Lucien de
Genre(s): Geschiedenis, Kinderen
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00