Paradise Integraal - Paradise - Integrale uitgave

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ann Smith is op weg naar haar vader, koning Rodon, wanneer haar vliegtuig in de woestijn neerstort. Bij het ongeluk raakt ze haar geheugen kwijt. Op zoek naar haar afkomst dringt ze steeds dieper door in het 'verloren paradijs' Mauraniƫ.

Tekstschrijver BenoƮt Sokal en tekenaar Brice Bingono nemen de lezer mee naar een wereld op het grensgebied tussen realiteit en sprookje, waar de dreiging op de achtergrond voortdurend voelbaar is. Bundeling van de vier delen van Paradise: Het onweerseizoen, De molgravenwoestijn, Zamarat en De zwarte kluis.

Overige productgegevens

Held/serie: Paradise
Reeks/Deel: Paradise Integraal
ISBN: 9789030371496
Scenarist(en): Sokal, Benoît
Tekenaar(s): Bingono, Brice
Genre(s): Avontuur, Roman
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00