Collectie Savanne 6 / Patje van het Groenewoud - Blitz 4 - Carl

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"En mijn moeder, die me vraagt hem te gaan zoeken... we weten zelfs niet waar hij woont! Niets, geen adres... Waanzin!!"
En toch vertrekt Patje naar San Francisco, om zijn onbekende vader op te sporen. Zijn zoektocht brengt hem al snel naar Arkansas, in het hartje van de Mid West. Wanneer Patje uiteindelijk Carl terugvindt, ontdekt hij tot zijn afgrijzen dat hij lid is van één van die neo-fascistische bewegingen die Amerika verzieken. Hoe leer je zo'n vader kennen? Hoe kan je van hem houden? Patje van het Groenewoud is nog lang niet aan het einde van zijn verrassingen, noch van zijn avonturen...

Overige productgegevens

Held/serie: Patje van het Groenewoud
Reeks/Deel: Collectie Savanne 6
Subreeksen/Deel: Patje van het Groenewoud - Blitz 4
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Dieter (Didier Teste) , Plessix, Michel
Tekenaar(s): Plessix, Michel
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Blitz

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00