Piet Pienter en Bert Bibber - De geniale soepselder

Beschikbare uitgaven

De geniale soepselder
Nieuw
Piet Pienter en Bert Bibber
Softcover
€ 9,99
De geniale soepselder
Nieuw
Piet Pienter en Bert Bibber
Hardcover
€ 14,99

Inhoud

Het verhaal speelt zich niet in het heden af, maar is gesitueerd in de jaren 1960. Piet, Bert en Susan zal je dus niet plots met de smartphone naar elkaar zien bellen of facetimen.
De bedoeling is een pretentieloos, simpel verhaal in de geest van Pom, waarvoor Cambré en Legendre heel wat richtlijnen en beperkingen kregen opgelegd van de erfgenamen, die nauwlettend toekeken op het maken van de strip. Zo mocht Charel Susan, in de jaren 1950 al een vrijgevochten vrouw, niet te sexy tekenen.

Zakenman Gino Cipolla heeft samen met een geniale soepselder een ophefmakend dieetboek geschreven. Maar tijdens een signeersessie wordt de selder voor de ogen van Susan door twee als konijnen verkleedde valsaards gestolen. Susan, Piet Pienter en Bert Bibber zetten de achtervolging in en weten de selder te bevrijden, maar even later loopt een rare Mongool ermee weg.
Gino Cipolla is ontroostbaar, zeker wanneer het losgeld zo waanzinnig hoog blijkt dat niemand in staat is het te betalen. Dat is echter zonder Susan gerekend. Niet dat zij bereid is om het fortuin op te hoesten, maar ze gaat wel met Piet en Bert achter de ontvoerders aan.

Overige productgegevens

Held/serie: Piet Pienter en Bert Bibber
Reeks/Deel: Piet Pienter en Bert Bibber
Scenarist(en): Legendre, Marc
Tekenaar(s): Cambré, Charel
Genre(s): Avontuur

In deze reeks

17. De vloek van Toetan Kanon
23. Bulderlachgas
27. Het geval Warwinkel"

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00