Pijl van Nemrod 6 - De moord

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De moord
Nieuw
Pijl van Nemrod 6
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

We ontmoeten opnieuw Archibald Redmore, de houder van de pijl van Nemrod. In deze aflevering bevindt hij zich op het eiland Harbor, en schrijven we het jaar 1967. Redmore probeert nog steeds te achterhalen hoe het mogelijk is dat een van zijn romans een paar eeuwen eerder geschreven blijkt te zijn. Letterlijk. Woord voor woord. Op een kwaad moment kreeg Redmore namelijk een exacte kopie van zijn verhaal onder ogen in een stokoude bibliotheek.

Tijdens zijn onderzoek naar deze kwestie raakt Redmore bevriend met de Master van het eiland, een zekere Morgan Shepherd. Archibald en Clarisse, de vrouw van Morgan, hebben een iets betere relatie dan een gast en de vrouw des huizes. En wat er tussen Archibald en Clarisse gebeurt, kan de goedkeuring van dochter Claire Shepherd toch echt niet wegdragen...

Ontdek wat uiteindelijk leidt tot een slachting, de vlucht van Morgan naar het eiland Gotland in Zweden, waar hij zestig jaar later wordt ontdekt - en hij is tussentijds geen spat ouder geworden! Hè?
De ontknoping van deze omvangrijke saga nadert. Het verhaal van dit deel wordt zoals gebruikelijk geleverd door Olivier Mangin, en strak geregisseerd door LF Bollée, in afwachting van het laatste deel, dat wordt getekend door Griffo.

Overige productgegevens

Held/serie: Pijl van Nemrod, de
Reeks/Deel: Pijl van Nemrod 6
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058858139
Scenarist(en): Bollée, Laurent-Frédéric
Tekenaar(s): Mangin, Olivier
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

In deze reeks

Pijl van Nemrod 1 - 7
1. Patiƫnt 1167
2. Het Eiland
3. De legende
4. De machine
5. Het boek
7. De nachten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00