Pin-Up 5 - Pin-Up #5

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het verleden achtervolgt Dottie. De miljardair Howard Hughes, verliefd op Poison Ivy, wil haar 'strip'avonturen verfilmen, met Dottie in de hoofdrol. Ze moet toegeven aan zijn fantasie├źn. In ruil voor haar inschikkelijkheid kan hij iets doen voor haar man, wiens proces in Moskou plaats vindt. Gary wordt veroordeeld tot 10 jaar opsluiting, slechts een milde straf. Hij is ongerust: wat heeft Dottie moeten uitspoken om dit te bereiken? En wat gaat ze nog zoal doen om zijn vrijlating te bekomen? Ondertussen wil Rudolf Abel, een brave Amerikaanse burger, een zekere Heyhanen een kopje kleiner maken. Deze laatste kent zijn echte beroep: het hoofd van alle communistische spionagediensten in de States. Bij haar terugkeer uit Moscou crasht het vliegtuig van Dottie. Er zijn een honderdtal slachtoffers. En Dottie? Die is verdwenen ...

Overige productgegevens

Held/serie: Pin-Up
Reeks/Deel: Pin-Up 5
Verschijningsdatum: Week 11, maart 1998
ISBN: 9789067934985
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Berthet, Philippe
Genre(s): Avontuur, Oorlog
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. Pin-Up #1
1. Persuitgave
2. Pin-Up #2
4. Pin-Up #4
7. Pin-up - persdossier

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00